Voordelig in gebruik
Optimaal resultaat
Biologisch afbreekbaar
Concentraat of spray

Er kan niet meer besteld worden op Grand Cru Clean!

Demo aanvragen

Horeca

U hanteert de hoogste vorm van gastvrijheid, stelt kwaliteit boven kwantiteit en wilt uw gasten de fijnste beleving geven die mogelijk is. Hiervoor werkt u met gekwalificeerd personeel dat weet hoe men uw gasten die beleving kan geven. Grand Cru Clean hanteert eenzelfde hoge eis aan haar producten om ervoor te zorgen dat u uw gasten kunt ontvangen in een schone en veilige ambiance.

Meer informatie

Leisure

U ontvangt uw gasten om hen te laten genieten van de mogelijkheden die uw bedrijf hen biedt. Dat kan een ontspannende dag in een wellness zijn maar ook een langer verblijf op een prachtige camping. Misschien verhuurt u wel ‘fluisterbootjes’  om uw gasten een plezierige dag op het water te bezorgen. Met onze Horeca+ lijn geven wij uw bedrijf een uitstraling die past bij zo’n beleving en zien uw gasten en personeel niet alleen dat het schoon is, men kan er ook op vertrouwen dat het zo is.

Meer informatie

Facilitair

Als facilitair manager of manager van een schoonmaakbedrijf wilt u er verzekerd van zijn dat uw personeel met de juiste middelen de juiste dingen doet. Hoe eenvoudig wordt het dan als ze kunnen werken met de beste producten? Met onze Horeca+ lijn wordt het werk niet alleen eenvoudiger, ook het resultaat is mooier en uw personeel en klanten zullen niet alleen zien dat het schoon is, men kan er ook op vertrouwen dat het zo is.

MEER INFORMATIE

Vloeronderhoud

Als specialist op het gebied van reinigingsmiddelen voor vloeren werken wij samen met veel producenten van (kunststof) vloeren. Speciaal voor deze partners en u als eigenaar van zo’n vloer hebben wij een pakket samengesteld met reinigingsmiddelen dat u helpt om uw vloer schoon en in een goede conditie te houden. Goed onderhoud van uw vloer, met de juiste reinigingsmiddelen, zorgt er niet alleen voor dat uw vloer er mooi uit blijft zien maar verlengd ook de levensduur van uw vloer.

MEER INFORMATIE

Professioneel schoonmaken, nu voor iedereen bereikbaar.

 

Iedereen maakt schoon, niet omdat we het leuk vinden maar bijvoorbeeld omdat u hygiëne belangrijk vindt of omdat u graag in een veilige omgeving werkt of woont. Wij helpen u graag om uw schoonmaakklus eenvoudiger te maken en met een beter resultaat dan u tot nu toe gewend was met onze biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Wij vinden het belangrijk dat u onze producten op de juiste wijze gebruikt, zodat u een optimaal resultaat bereikt. Graag laten wij u dan ook zien waartoe wij in staat zijn tijdens een demo. Zelf schoonmaken wordt hierna een stuk eenvoudiger én leuker omdat de resultaten uw verwachtingen zullen overtreffen!

 

Gerald Ruesink, eigenaar van Grand Cru Clean B.V.

06-14902254